19 Ekim 2013 Cumartesi

Google + Yerel: müşterileri ile etkileşim ve marka oluşturmak!

Gemide gezegen ile onun sosyal medya platformu almak için Googlenın Mart bir parçası olarak, tamamen bulmak ve Google Rehber tamamen değiştirilmesi ile yerel işletmeler online, etkileşim şekilde revamped.


Tüm varolan listeleri arasında yeni biçime otomatik olarak geçirilen. Hepsi daha önce iş gibi tüm mevcut girmişti bilgi sizin için çok uğraştılar değerlendirmeleri Google + için yerel devredilmiştir.


Google + Yerel Googlenın anahtar parlak yeni özelliklerinden biri devrim inceleme sistemidir. Zagatın derecelendirme sistemi eski 5 yıldız rating sistemi almıştır. Eski sistemi farklı olarak, yerel işletmeler artık fakir bir iş temsil eden 0 puan ve iş mükemmelliği temsil eden 30 puan ile 30 nokta ölçeğinde incelenir.


Ayrıca Googlenın sosyal medya platformu kullanarak müşterileri ile etkileşim ve marka oluşturmak için büyük bir potansiyel var. Siz ve müşterileriniz özgürce fotoğraf ve iş ile ilgili video yükleyebilir ve Arkadaşlar birbirlerinin deneyimleri, iş ile ilgili arama yaparken görüntüleyebilirsiniz.


Google+you1


TrackBack URL bu kayıt için:http://www.typepad.com/services/trackback/6a00e5522e40fd8834017615be5476970c


Aşağıda Google + Yerel referans weblogs bağlantılar vardır: marka oluşturmak ve müşteri ile etkileşim!!:


Subscribe to our Feed!E-posta ile abone
kalmak nağme!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder